Themofrost biedt de flexible koeloplossing

LOGICOOL, DE FLEXIBELE KOELOPLOSSINGwerking logicool thermofrost amersfoort

Airedale beschikt over een compacte, luchtgekoelde en standaard met digitale scroll en vrije koeling uitgevoerde koudwatermachine, de perfecte modulair uitbreidbare koeloplossing. Energiezuinig voor het koelen van de toenemende warmtelast van o.a. “high density” servers. Het gekoelde water kan o.a. direct geleverd worden aan een koudwaterbatterij, direct op een rack gemonteerd, zoals OnRak ™, één van Airedale’s IT koeloplossingen. Ook zijn Airedale’s precisie-airconditioningsystemen, voor bedrijfskritische situaties, hiervoor zeer geschikt. De levenscycluskosten voor de Logicool worden aanzienlijk vermindert door toepassing van geïntegreerde vrije koeling in combinatie met digitale scrollcompressor technologie.

COMPACT, MODULAIR ONTWERP

Logicool, een lage koelcapaciteits en compacte koudwatermachine, ontworpen voor buitenopstelling, dus meer waardevolle binnenruimte. Zijn compacte oppervlak en modulaire ontwerp maakt strakke zij-aan-zij plaatsing van meerdere units mogelijk, om de beschikbare opstelruimte optimaal te kunnen benutten. Extra koudwatermachines kunnen worden toegevoegd als de koellast toeneemt.

 

FLEXIBELE, MULTI-RACK KOELING

Logicool biedt flexibele multi rackkoeling, voor individuele of meerdere racks, met run/standby en optionele overkoepelende regeling mogelijkheden.
De intelligente, geïntegreerde regeling is Logicool’s sleutel tot hogere energetische rendementen, betrouwbaarheid en nagenoeg oneindig regelbare variabele koelcapaciteit.

ENERGIE-EFFICIËNTIE

airedale it koeling

De geïntegreerde, gelijktijdige vrije koeling mogelijkheid met groot vrije koeling batterijoppervlak, zorgt voor een optimaal energie rendement.
Digitale scrollcompressortechnologie, voor een nauwkeurige watertemperatuurregeling, hogere deellastrendementen en een kleiner benodigd watersysteeminhoud.
AireTronix regeling, voor intelligente en optimale systeemregeling, N + 1 redundantie en volledige communicatiemogelijkheid met GBS-systemen.
Automatische aanpassing van gekoeldwatersetpoint, voor optimale regeling .
Groot condensoroppervlak voor maximale energiezuinigheid.
Hoog rendement verdamper, in combinatie met electronisch expansieventiel, voor verhoogde verdampingstemperatuur en verbeterde compressor prestaties.
Ontworpen en geoptimaliseerd voor koudemiddel R-410A, voor hogere efficiëntie en lagere koudemiddelvulling.
Af fabriek voorgevuld en op druk- en lekdichtheid getest, waarborgt naleving van “F-gassen” besluit en hogere efficiëntie.