Over thermofrost

35+

Jaar aan ervaring

Waarom Thermofrost?

No-nonsense & vakbekwaam

Het huidige THERMOFROST, voorheen onderdeel van ThermoNoord en de Plieger Groep, vindt haar oorsprong eind jaren 60. In die tijd was het bedrijf een service-organisatie van de toenmalige technische groothandel Brinkman & Germeraad. Door een aantal fusies en overnames is THERMOFROST bij de Plieger groep terechtgekomen en uitgegroeid tot een onafhankelijk service- en onderhoudsbedrijf voor koel- en luchttechnische installaties. Dankzij deze specialisatie en de merkonafhankelijkheid, is zij een serieuze partner voor installatiebedrijven. In 2008 is het bedrijf volledig zelfstandig geworden. Sinds die tijd is de core-business:

Onderscheidende voordelen

Daarnaast leeft THERMOFROST de wetgeving omtrent emissie van koudemiddelen strikt na en levert zo een positieve bijdrage aan het milieu.

Hoog kennisniveau dankzij 50 jaar ervaring
Onze expertise is gebaseerd op een hoog kennisniveau en 50 jaar praktijkervaring. De kwaliteit en professionaliteit van ons bedrijf komen mede tot uiting in de vele certificeringen, waaronder ISO 9001, PED, BRL100 ( F-gassen voor ondernemingen ) en VCA. Daarnaast zijn wij lid van de NVKL en zijn wij een erkend leerbedrijf.

Op vele markten thuis
Dankzij onze jarenlange ervaring, onze merkonafhankelijkheid en onze flexibele en uitgebreide dienstverlening, zijn wij succesvol op vele markten. Wij onderhouden de meest uiteenlopende installaties. Elk project is een prestatie van vakmanschap. Daar hebben wij onze uitstekende reputatie aan te danken!

 • IT-branche
  Computercentra, server rooms, telecommunicatiecentra, control en operation rooms, zakelijke dienstverlening.
 • Vliegvelden
  Vertrek en aankomsthallen, verkeerstorens, security control rooms, defensie objecten.
 • Openbare gebouwen
  Ziekenhuizen, universiteiten, gemeentehuizen, opleidingsinstituten, research centra en scholen.
 • Kantoren en instellingen
  Kantorencomplexen, banken, winkels, warenhuizen en winkelcentra.
 • Industrie
  Comfortkoeling in productie- en kantoorruimtes, klein- en grootschalige proceskoeling.
 • Utiliteit
  Bedrijfsgebouwen met kantoren voor uiteenlopende toepassingen.

Van klein tot groot, standaard en maatwerk
Of het nu gaat om een splitsysteem, een omvangrijk airconditioning- of VRF-systeem, high tech Close Control Units, een proceskoelinstallatie of een complete koudecentrale, u kunt voor alle soorten installaties bij ons terecht. Zowel standaard als maatwerk, niets is ons te gek.