Diensten

Thermofrost is uw specialist!

Thermofrost is uw specialist als het gaat om het professioneel onderhouden, deskundig plaatsen en zorgvuldig adviseren van Airco installaties van de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, kunt u erop vertrouwen dat wij de meest efficiënte en duurzame oplossingen bieden voor uw koelingsbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Werkzaamheden

Installatie

Thermofrost biedt professionele installaties aan, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Reparatie

Expert in het repareren van alle koel- en klimaatsystemen door Thermofrost. Snelle en betrouwbare service voor een optimaal binnenklimaat.

Storingsdienst

We bieden een professionele storingsdienst met razendsnelle oplossingen bij Thermofrost. Snelheid is bij ons prioriteit.

Technische ondersteuning

Krijg betrouwbare technische ondersteuning voor uw producten met ons deskundige team. Neem nu contact met ons op voor hulp.

Merk onafhankelijk

Thermofrost: merk onafhankelijk, betrouwbaar en duurzaam.

Noodkoeling

Thermofrost biedt professionele noodkoeling voor onverwachte uitval of extra koelbehoefte. Efficiënt, betrouwbaar en altijd klaar om te helpen. Vertrouw op onze expertise voor uw koeloplossingen.

Technische ondersteuning

Onze afdeling support adviseert, verzorgt rapportages en prijsopgaves naar aanleiding van constateringen na uitgevoerde werkzaamheden. Ook helpen zij u met uw technische vragen. Voor al uw vragen, van welke aard dan ook, heeft onze organisatie slechts één telefoonnummer:
+31 33 460 41 30