Nood- of tijdelijke koeling

IN NOODGEVALLEN, THERMOFROST!

Voor bedrijven, ziekenhuizen, computerruimtes, overheidsgebouwen, etc., etc., is het in de zomer bij 35°C je grootste nachtmerrie; plotselinge uitval van de airconditioninginstallatie!

Lange levertijden voor onderdelen, beschikbaarheid van monteurs door vakanties hebben een lange ongewenste hersteltijd tot gevolg. Géén nood, wij verzorgen 24/7 tijdelijke koeling totdat uw installatie hersteld of vervangen kan worden. U hoeft ons alleen maar te bellen, wij doen de rest.

Ook tijdens een geplande reparatie of renovatie van uw airconditioninginstallatie kunnen wij ervoor zorgen dat uw binnenklimaat behaaglijk blijft door tijdelijke koeling te plaatsen. Als het om grote koelinstallaties gaat en een grote kraan nodig is dan zetten wij in overleg met de plaatselijke autoriteiten gebieden af om veilig te kunnen hijsen. Kortom; het traject tussen uw telefoontje en het herstel van het binnenklimaat, verzorgen wij van A tot Z voor u. Aan het einde van de tijdelijke situatie brengen wij alles weer in de oorspronkelijk staat terug.