Thermofrost

Service

THERMOFROST B.V.

Service verlenen is niets meer dan een omschrijving voor het verlenen van een dienst. Het gaat bij een bedrijf waar een servicecultuur heerst verder, zoals bij Thermofrost B.V. Het is een natuurlijke manier van doen waarbij waardering van de opdrachtgever voorop staat. Het verlenen van service is één van de belangrijkste normen binnen ons bedrijf. Behandel een opdrachtgever zoals je zelf behandeld zou willen worden!

 

ALGEMEEN

Thermofrost beheert en onderhoudt al uw airconditioning installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. We staan dag en nacht voor u klaar. Met onze groep service engineers, verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Korte lijnen, moderne communicatiemiddelen en een platte organisatie dragen bij aan een adequate en flexibele manier van handelen. Vakbekwaamheid en in het bezit zijn van alle vereiste bedrijfs- en persoonlijke certificeringen is vanzelfsprekend. Daarbij mag Thermofrost B.V. het kwaliteitslabel “Erkend Specialist Klimaatbeheersing” dragen en is zij een erkend leerbedrijf naar de normen van Kenteq.

 

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden van een service engineer zijn zeer divers. Dit gaat van periodiek onderhoud aan split-, VRF installaties in een kantoorpand of aan een grote waterkoelmachine van een ziekenhuis. Alle denkbare varianten van installaties en panden zijn hier van toepassing. Hierin zijn wij merkonafhankelijk!

Voor het uitvoeren van onderhoud zijn vele varianten mogelijk. Daarom houden wij vooral rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgever/eindgebruiker. Uiteraard voeren wij onderhoud uit conform de huidige wetgeving zoals vastgelegd in het F-gassen besluit.Ook de vervolgwerkzaamheden zoals reparaties, het uitvoeren modificaties en aanpassingen en het oplossen van storingen behoren tot de dagelijkse taken van onze engineers.

Hebben we met u een snelle responstijd afgesproken, dan zijn wij ook snel ter plekke. Indien noodzakelijk plaatsen wij tijdelijke koeling of noodkoeling 24/7 binnen enkele uren. Hierdoor wordt ongewenste, langdurige stilstand van uw installatie voorkomen.

Het gaat hier om kantoorpanden, ziekenhuizen, van gemeente instellingen tot ministeries en overige overheidsgebouwen. Ook de koeling van datacenters waar toonaangevende providers gebruik van maken valt binnen onze scoop.

Per 1 december 2013 is de Europese EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) wetgeving van kracht. Thermofrost heeft inspecteurs in dienst welke deze verplichte keuring voor u kan uitvoeren. Wilt u meer weten over deze verplichte keuring, neem dan contact met ons op en wij zullen u informeren over deze wetgeving en wat dit voor uw installatie en gebouw betekent.

 

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Onze afdeling support adviseert, verzorgt rapportages en prijsopgaves naar aanleiding van constateringen na uitgevoerde werkzaamheden. Ook helpen zij u met uw technische vragen.

Voor al uw vragen, van welke aard dan ook, heeft onze organisatie slechts één telefoonnummer:

+31 33 460 41 30

U gebruikt dit nummer ook voor het melden van een storing op werkdagen na 17:00 uur, in de weekenden en op feestdagen. U wordt dan verzocht aan de lijn te blijven en wordt doorgeschakeld naar de meldkamer.

 

Volg ons op

Contact

Thermofrost BV
Nijverheidsweg Noord 95
3812 PL Amersfoort
T: +31 (0)33 460 41 30
E: info@thermofrost.nl