Thermofrost

Thermofrost

Specialist in service en onderhoud aan alle airconditioninginstallaties.

 

 

Service & onderhoud

 

Thermofrost onderhoud en serviced uw airconditioninginstallatie van splitsystemen tot koelmachines en ICT koeling, ongeacht het merk.

 

 

Airedale

 

Thermofrost levert diverse Airedale apparatuur zoals ICT koeling en koelmachines.

 

 

Fujitsu

 

Thermofrost levert diverse Fujitsu apparatuur zoals de Splitsystemen, Multi-splitsystemen en de VRF-systemen.

 

Service & onderhoud

Service & onderhoud: DIENSTVERLENING OP MAAT

Uw wensen en behoeften zijn maatgevend voor onze dienstverlening De kracht van onze dienstverlening is, dat u voor alle werkzaamheden bij ons terecht kunt. Een vakbekwaam advies, inspectie, degelijk preventief en correctief onderhoud, een adequate 24 uur service, een zorgvuldige reparatie, retrofit en zelfs volledige vervanging door nieuwe installaties. U heeft er geen omkijken meer naar en het voordeel van één aanspreekpunt en één bedrijf, dat alles perfect voor u regelt.

U hoeft zich dus niet te verdiepen in alle technische details of zich bezorgt te maken over de staat van onderhoud van uw installatie. Deze verantwoordelijkheid nemen wij volledig van u over. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een servicecontract waarin alleen de door u gewenste activiteiten worden verricht. U kunt rekenen op ons deskundig advies bij het formuleren van zo’n maatwerkcontract.

Kostenbeheersing en maatwerk
Bij THERMOFROST werken wij volgens duidelijke richtlijnen, die u de garantie geven van beheersbare kosten. De algemene richtlijnen voor het periodiek en correctief onderhoud zijn de wettelijke bepalingen zoals omschreven in de RLK en de daaraan gerelateerde STEK-eisen. Afhankelijk van het soort koudemiddel en de koudemiddelhoeveelheid, bepalen wij samen met u, het aantal periodieke controles dat uitgevoerd gaat worden. Mede afhankelijk van het koelvermogen, het aantal en het type compressoren, de status van de installatie of koelmachine, de belangrijkheid van de installatie, de bereikbaarheid en de locatie waar de machine staat opgesteld, wordt u een servicecontract op maat aangeboden.

Tags: service,, onderhoud,, thermot,, stek,

Volg ons op

Contact

Thermofrost BV
Nijverheidsweg Noord 95
3812 PL Amersfoort
T: +31 (0)33 460 41 30
E: info@thermofrost.nl